Back to top

Enviaments i devolucions

Els enviaments es fan a través de la missatgeria ràpida de MRW. Tenim el compromís de l’empresa de missatgeria d’entrega dels paquets abans de 19 hores des de la seva recollida. A vegades pot tardar un xic més però normalment, si no hi ha imprevistos, això es compleix. L’empresa de missatgeria prova de realitzar l’entrega dues vegades, si la persona no es troba a casa, deixen el paquet a la sucursal més propera de MRW.

Per fer els enviaments, intentem protegir les ampolles el màxim de bé possible possible per evitar trencaments però tot i així, a vegades es trenquen ampolles pel camí. En aquests casos, que per sort n’hi ha pocs, tornem a enviar un nou paquet sense cap cost pel client.

Per protegir les ampolles, fem servir cartró reciclat que reciclem noraltres mateixos amb una màquina especial que vam incorporar per reciclar tot el cartró que ens arriba.

El cost d’enviament és sempre de 4,95€. És un cost inferior al cost real. La nostre filosofia és fer licors de forma artesanal i 100% natural i que sigun accessibles per tothom, per això intentem ajustar el preu al màxim i no podem assumir nosaltres les despeses d’enviament.

Per altra banda, creiem que és molt més sostenible i bo per l’economia si compreu els nostres licors a les botigues de proximitat, i ens agradaria que aquesta fos la primera opció però malauradament hi ha molts llocs que no hi arribem i aquest és l’únic canal per aquests casos. Si abans de comprar ens voleu consultar, possiblement podem trobar una botiga a prop vostre que els tinguin.