Back to top

Licors

Els nostres licors

Cap de Creus Dry Gin

Cap de Creus Dry Gin

Alc. 40% vol

Ginebra destil·lada de forma artesanal amb el nostre alambí de coure tradicional.

El procés comença amb la maceració del ginebró, el coriandre, la maria lluïsa i les altres herbes aromàtiques de l’entorn. Després d’una curta maceració dins de l’alambí es destila en un procés molt lent que dura 14 hores amb la finalitat d’extreure al màxim les aromes de les herbes.

La ginebra surt de l’alambí a 87% vol i es rebaixa amb aigua fins a 40% vol. El procés d’elaboració segueix el mètode London Dry Gin.

Licor de camamilla

Licor de camamilla

Alc. 20% vol

És un dels licors més apreciats.

Premiat amb la medalla d’or al Catavinum World Wine & Spirits Competition 2018.

El secret és que tot el procés comença amb el cultiu de la camamilla en uns camps al costat de l’estació del tren de Llançà.

Amb l’arribada de la calor comença la recol·lecta i assecatge. Aquest procés és molt important per preservar les propietats, l’aroma i aconseguir la grana per tornar-la a plantar l’any vinent.

Licor de llimona

Licor de llimona

Alc. 16% vol

Molt refrescant, amb una aroma i gust molt intens a llimona recent collida. Fet totalment artesanal amb llimones de collita pròpia. Un licor 100% de Km 0.

Licor de taronja

Licor de taronja

Alc. 16% vol

Molt refrescant fet 100% amb taronges de collita pròpia. Gust dolç amb un regust amarg. Porta poc sucre i és ideal per les sobretaules i per combinar amb la repostería.

Licor de café

Licor de café

Alc. 17% vol

A base de cafè, cítrics, cacau i altres espècies. És un licor molt dens propi de les sobretaules i la repostería, amb una intensa aroma a cafè i un regust de cacau.

Licor d'herbes

Licor d'herbes

Alc. 20% vol

A base d’herbes aromàtiques de l’Empordà. Destaquen el romaní, la farigola i la menta. El seu gust recorda a una passajada per Sant Pere de Rodes o pel Cap de Creus.

Licor de poma

Licor de poma

Alc. 15% vol

Molt suau, fet amb pomes de la varietat Golden de l’Empordà.

Licor de te negre

Licor de te negre

Alc. 19% vol

Únic. Premiat amb la medalla d’or al Catavinum World Wine & Spirits Competition.

Fet a base de la infusió de diverses varietats de te negre i mentes. Molt digestiu, combina molt bé amb la cuina oriental.

Licor de préssec

Licor de préssec

Alc. 15% vol

Fet de forma 100% artesanal, seleccionem els millors préssecs de vinya i els macerem amb altres espècies.

El resultat és un licor molt suau, dolç amb un intens gust de préssec.

Licor de gerds

Licor de gerds

Alc. 19% vol

A base de la maceració de gerds i altres herbes. Marcat gust a fruita vermella.

Licor de fruits del bosc

Licor de fruits del bosc

Alc. 15% vol

Fruit de la maceració de diferents fruites del bosc, pela de poma i de taronja i te vermell. El resultat és un licor amb un marcat gust de fruites silvestres.

Patxarà

Patxarà

Alc. 20% vol

Fet amb anís i aranyons. És molt apreciat per la seva gran qualitat.

El procés comença amb la pròpia elaboració de l’anís a través de la destil·lació d’anís verd amb un alambí de coure tradicional, després s’hi maceren els aranyons amb algunes espècies.

A diferencia d’altres licors d’aranyons comercials, la seva llarga maceració i el seu baix contingut en sucre li proporcionen un sabor molt intens a la fruita.

Ratafia clandestina de la Rep. Catalana

Ratafia clandestina de la Rep. Catalana

Alc. 24% vol

Ratafia reivindicativa, és la joia de la corona! A base de la maceració de nous verdes i plantes aromàtiques com la camamilla i la mena poniol. Marcat gust a herbes que recorda la ratafia casolana amb un toc final refrescant.

Ratafia d'herbes

Ratafia d'herbes

Alc. 20% vol

A base de nous verdes i herbes molt aromàtiques. Després de macerar mínim 50 dies el resultat és una ratafía amb un gust més herbal, amb predominància de les herbes aromàtiques de la mediterrània i del Cap de Creus.

Ratafia de codony

Ratafia de codony

Alc. 16% vol

Recepta molt antiga que s’utilitzava com a digestiu.

Gust vellutat molt especial i únic. Licor de tardor que acompanya amb els panellets i les castanyes.

Cal destacar la dolçor natural del codony i la seva baixa graduació.

Ratafia de nous

Ratafia de nous

Alc. 19% vol

Recepta molt antiga a base de nous verdes, herbes i espècies. Després de macerar mínim 50 dies el resultat és un gust únic i molt peculiar, molt diferent de les ratafies comercials. La malva, el saüc, l’espígol i la nou moscada entre d’altres li confereixen aquest gust tan característic.

Cal destacar els seus 19% de vol d’alcohol, molt per sota de l’habitual, permet que destaqui el gust de la nou verda i de les herbes.