Back to top

Qui som

Qui som?

Som l’Isaac i la Pilar, dos bojos que un cert dia vam decidir deixar les nostres feines de molts anys al sector de la banca i al sector sanitari i salud pública per dedicar-nos a fer licors de paisatge, 100% naturals i artesans.

De fa molts anys el sector de la licoreria es va abraçar amb el sector de la química i va enterrar una part molt important de la cultura i la tradició licorista del país, llargament documentada. Els licoristes van passar de ser bruixots, botànics i estudiosos de les herbes a ser químics de laboratori.

Nosaltres volem recuperar aquesta tradició licorista i demostrar que es poden fer licors naturals, d’una qualitat excepcional i a un preu competitiu. Una cadena on hi guanya tothom. El pagès, el venedor, el consumidor, l’elaborador i el medi ambient.

Entorn

Situats a Llançà, un petit poble de la Costa Brava banyat pel mediterrani i pentinat per la tramuntana. Poble de pescadors, d’orígen prehistòric com ho demostren els numerosos dolmens, situat als peus del majestuós Monestir de Sant Pere de Rodes.

Antigament la pesca, el conrreu de la vinya i l’olivera omplien les hores dels llançanencs. Tant és així que hi havia una fàbrica d’alcohol vínic situat a costat de l’actual estació de trens.

El nostre obrador data del selge XI i forma part d’aquest passat. És el lloc perfecte perquè els licors hi reposin durant mesos abans de ser filtrats, embotellats i degustats.

Llançà forma part del Parc Natural del Cap de Creus. El Cap de Creus és conegut per les seves tramuntanades i les seves roques estranyes i ben esmolades. Al llarg dels segles moltes embarcacions han naufragat i molts mariners hi han perdut la vida.

També ha sigut el lloc d’inspiració de molts artistes com Salvador Dalí. Per tant la tramuntana i la salinitat son dos ingredients més dels nostres licors.